یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳

جاسوسی و جرایم اینترنتی سالی 445 میلیارد دلار هزینه دارد

جرايم رايانه اي

یکشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶:۰۰


طبق برآورد گروهی تحقیقاتی در واشینگتن هزینه‌ی احتمالی جرایم سایبری و جاسوسی اقتصادی برای اقتصاد جهان به بیش از 445 میلیارد دلار در سال می‌رسد که معادل تقریباً 1 درصد درآمد جهان است.

وایمکس‌نیوز : برآورد مرکز بررسی‌های راهبردی و بین‌المللی کم‌تر از رقم سردستی 1 تریلیون دلار است که اوباما رئیس جمهور آمریکا گفته بود. به هر حال با چنین برآوردهایی زیان جرایم اینترنتی به اقتصاد جهان در حد قاچاق مواد مخدر است.
در واقع با معضلی جهانی روبرو هستیم که برای مدیریت آن کوشش کافی صورت نمی‌گیرد.
این گزارش که توسط شرکت امنیتی مک‌آفی تامین اعتبار شده است یکی از نخستین تلاش‌ها برای تحلیل هزینه‌ها بر اساس انواع داده‌ها است.
جرایم سایبری هزینه ی کلانی دارد که رو به افزایش است و هر چه بیش‌تر دولت‌ها از آن شناخت داشته باشند احتمال بیش‌تری دارد که برای جلوگیری از آن‌ها سیاست‌گذاری و قانون‌گزاری کنند.
طبق این گزارش بیش‌ترین زیان‌ها نصیب پیش‌رفته‌ترین اقتصادها شده است به طوری که در سال 2013 حدود 200 میلیارد دلار از کل زیان گریبان‌گیر ایالات متحده(100 میلیارد دلار)، آلمان(60 میلیارد دلار) و چین(45 میلیارد دلار) شده بود. قسمت اعظم این زیان ناشی از عدم رعایت مالکیت معنوی توسط کشورهای خارجی بوده است.
در این گزارش از کشورهای ناقض مالکیت معنوی سخنی به میان نیامده است اما دولت ایالات متحده به صورت علنی چین را بزرگ‌ترین ناقض مالکیت معنوی اعلام کرده است.
میزان زیان ناشی از جرایم سایبری در چین و ایالات متحده حدود 0.6 درصد اقتصادشان و در ایالات متحده 1.6 درصد بود.
ژاپن که چهارمین اقتصاد بزرگ جهان را دارد زیان خود را 1 میلیارد دلار ذکر کرده است که محققان معتقدند که خیلی کم و باورنکردنی است.
در این گزارش جرایم سایبری به سه قسمت تقسیم شده است. پرزیان‌ترین‌شان سرقت فراورده‌های معنوی است. در مقام دوم جرایم مالی یا سرقت کارت اعتباری و سایر انواع داده‌ها است. در جایگاه سوم نیز سرقت اطلاعات محرمانه ی تجاری قرار دارد.
 

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو